Privacy Verklaring

Verwerking van persoonsgegevens

Twelve Photographic Services kan persoonsgegevens van jou verwerken, omdat je gebruik maakt van de diensten van Twelve Photographic Services en omdat je deze bij het invullen van een contactformulier op deze website zelf verstrekt.

Twelve Photographic Services kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankgegevens
  • Portretfoto’s / video’s
  • Vrijwaringen / Quitclaims

Waarom hebben wij deze gegevens nodig?
Twelve Photographic Services verwerkt persoonsgegevens om contact op te kunnen nemen en/of voor facturatie. Daarnaast bewaart Twelve Photographic Services portretfoto’s / video’s en quitclaims om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Delen met anderen

Twelve Photographic Services verstrekt persoonsgegevens nooit aan derden.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Twelve Photographic Services worden algemene bezoekgegevens
bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www.TwelvePhotographic.nl. Twelve Photographic Services gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Statistieken

Twelve Photographic Services maakt gebruik van Google Analytics. Een softwareprogramma om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie wordt door Google Analytics opgeslagen. De privacy verklaring van Google Analytics vind je op https://policies.google.com/privacy?hl=nl.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kan hiervoor een een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar
info@twelvephotographic.com. Twelve Photographic Services zal zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

Beveiliging

Twelve Photographic Services neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een SSL certificaat om een veilige interactie tussen de website en de server te bewerkstelligen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Twelve Photographic Services verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via info@twelvephotographic.com.